]a[ Universitätsbibliothek
Auditive Betrachtungen phantastischer Welten. Lesung mit Christian Locker und Georg Szyszkowitz
Lesung | 24.10.2016, 19.00 h
Ort | Akademie der bildenden Künste Wien, Hauptgebäude, Schillerplatz 3, 1010 Wien, Universitätsbibliothek (Lesesaal)

Die Romanciers Georg  Szyszkowitz und Christian Locker lesen aus neuen Veröffentlichungen

Stepping into the Academic World. A Critical Introduction into the “System” of Academic Research
Workshop for doctoral candidates | 09.11.2016, 10.30 h - 16.30 h
Deadline for registration | 02.11.2016
Ort | Akademie der bildenden Künste Wien, Institutsgebäude, Karl-Schweighofergasse 3, 1070 Wien, DG 18 (großer Besprechungsraum)

A workshop organized by the Center of Doctoral Studies.

The workshop addresses questions concerning the entry of the field of research and/or an academic career. It relates to the request of PhD-candidates to get a critical introduction into the „system“ of academic research.

]a[ Universitätsbibliothek
Lied über eine geeignete Stelle für eine Notunterkunft. Lesung mit Simone Hirth