Zu den Ausstellungen

Thicket of Times
9.10.2021
30.1.2022

Austrian American Short Film Festival (AASFF)

The following students of the Academy of Fie Arts Vienna are among the final selection of the Austrian American Short Film Festivals inaugural edition: Jessyca R. Hauser and Lisa Stuckey, Johannes Gierlinger, Maria Luz Olivares Capelle, Cana Bilir-Meier. Running from April 27 to 29, 2016 at the Austrian Cultural Forum New York, films compete in the categories “Narrative”, “Experimental and Conceptual”, and “Documentary and Hybrid”.

La Biennale di Venezia 2017

Die Akademie der bildenden Künste Wien ist Kooperationspartner der Architektur Biennale (13. Mai - 26. November 2017) und freut sich auf die diesjährigen Beiträge!

La Biennale di Venezia 2016

Die Akademie der bildenden Künste Wien ist Kooperationspartner der Architektur Biennale (28. Mai - 27. November 2016) und freut sich auf die diesjährigen Beiträge!

Diagonalepreise für Antoinette Zwirchmayr und Maria Luz Olivares Capelle

Die Preise für den besten innovativen Film und den besten Kurzspielfilm gehen an zwei Studentinnen der Akadmie.