To the exhibitions

30.1.2022

Das Edith 2022
Date | 18.01.2017 - 24.01.2022

Since 2017, students of the graphic and printmaking department at the Academy of Fine Arts Vienna have been been realizing DAS EDITH, now for the 5th time - a project for contemporary printmaking under the direction of Professor Christian Schwarzwald. 37 students take part in this year's edition.

Die Akademie trauert um ihren Studenten William Lowther

Heute haben wir erfahren, dass unser Mitstudent, William Lowther, nicht zu uns zurückkehren wird.

Die Akademie trauert um Friedrich Kurrent (1931-2022)

Am Montag ist Friedrich Kurrent im Alter von 90 Jahren gestorben. Kurrent galt als Wiederentdecker der Architektur der Moderne und hat im Laufe seiner Karriere zahlreiche Sakralbauten entworfen.

IKR
Zulassungsprüfung Konservierung und Restaurierung für das Studienjahr 2022/2023

Online Anmeldung | 10.01. – 04.02.22

Die Anmeldung zur Zulassungsprüfung für die Studienrichtung Konservierung-Restaurierung ist in der Zeit vom 10.01. – 04.02.2022 unter www.akbild.ac.at/zulassung möglich.

Congratulations to Ulrike Matzer for the Johanna Dohnal sponsorship prize

Johanna Dohnal sponsorship prizes are awarded to students or graduates from Austrian colleges and universities for master's or diploma theses or dissertations that promote the realization of gender democracy and set an example for girls and women in training and study.