To the exhibitions

9.10.2021
30.1.2022

Die Akademie trauert um ihren Studenten William Lowther

Heute haben wir erfahren, dass unser Mitstudent, William Lowther, nicht zu uns zurückkehren wird.

Die Akademie trauert um Friedrich Kurrent (1931-2022)

Am Montag ist Friedrich Kurrent im Alter von 90 Jahren gestorben. Kurrent galt als Wiederentdecker der Architektur der Moderne und hat im Laufe seiner Karriere zahlreiche Sakralbauten entworfen.

IKR
Zulassungsprüfung Konservierung und Restaurierung für das Studienjahr 2022/2023

Online Anmeldung | 10.01. – 04.02.22

Die Anmeldung zur Zulassungsprüfung für die Studienrichtung Konservierung-Restaurierung ist in der Zeit vom 10.01. – 04.02.2022 unter www.akbild.ac.at/zulassung möglich.

Congratulations to Ulrike Matzer for the Johanna Dohnal sponsorship prize

Johanna Dohnal sponsorship prizes are awarded to students or graduates from Austrian colleges and universities for master's or diploma theses or dissertations that promote the realization of gender democracy and set an example for girls and women in training and study.

Congratulations to Lisa Stuckey for the "Award of Excellence 2021"

The 40 best dissertations of the academic year 2020/21 will be honored with the state prize “Award of Excellence 2021” from the Federal Minister for Education, Science and Research (BMBWF).